980126

De första nationella presentationerna
Idag har det varit en mycket lång dag.

Det började med att jag deltog i den avslutande seminariedelen om Förenta Nationerna. Den delen bestod av en diskussion och både jag och andra tyckte faktiskt att jag fick en hel del vettigt sagt. Så det kändes ju bra.

Men eftersom jag har varit lite förkylningskrasslig så passade jag på att skippa både informationen om vårt besök i Singapore och Kaptenens föreläsning. Jag låg istället och svettades i tretimmar innan jag gick ner för att käka lunch.

Indien
Efter lunch så var det dags för Indiens och Egyptens nationella presentationer. Indiens presentation innehöll mycket charm och vilja men man märkte att det mesta var illa repeterat och det var fula skarvar ibland. Bland höjdpunkterna märks den indiska rappen, Vashalis underbara dansnummer och Professor Rabinder Maliks framträdande som smörsångare. Professor Malik hade förresten hand om seminariet om förenta Nationerna om jag glömde nämna det.

Egypten
Egyptens presentation var mycket välrepeterad, innehöll en hel del rekvisita men var trist. Man hade alldeles för mycket ensidig propaganda om Egypten som världens moder. Det gamla landet som också var modernt. Jag hoppas verkligen de var tvingade visa de där videorna och bildbanden.

Efter de nationella presentationerna så hann jag ta en tupplur till innan det var dags för gruppmöte. När gruppmötet var över hann jag bara med en snabb middag innan jag hastade iväg för att träna på Sveriges natinella presentation. Jag tror vår presentation kommer bli både charmig och bra fast det är lite väl mycket hänsgård när vi skall försöka jobba.


 

DAGENS AKTIVITET
PERSONLIGT
RESPONS

ARKIV
<-- BLÄDDRA -->


producerad av mattan - actual reality